Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Volkswagen achteruitrijcamera

Waarom kiezen voor een Volkswagen achteruitrijcamera? 

Een Volkswagen achteruitrijcamera kan u extra zekerheid en gemak bieden in dagelijkse verkeerssituaties. Denkt u naast achteruitrijden ook aan bijvoorbeeld het inparkeren van uw auto. Doordat u met een achteruitrijcamera het zicht achter de wagen aanzienlijk vergroot worden deze handelingen een stuk eenvoudiger. Het extra zicht biedt u meer inzicht en kan daardoor de kans op botsingen en parkeerschade verkleinen. Bij Track-Motion specialiseren wij ons in de verkoop van auto-elektronica. Wij kunnen u dan ook adviseren bij de aanschaf van een achteruitrijcamera voor een Volkswagen. Daarnaast monteren onze vakmensen de elektronische hulpmiddelen wanneer u dat wenst ook voor u.

Volkswagen achteruitrijcamera laten plaatsen 

Bij Track-Motion kunnen we alle uitbreidingsmogelijkheden aan uw Volkswagen voor u plaatsen. We werken met originele producten van dit automerk. Dit kunnen nieuwe producten zijn maar onze voorraad omvat ook originele gebruikte producten. We kunnen u altijd adviseren op basis van ons actuele assortiment. Een Volkswagen achteruitrijcamera inbouwen gebeurt bij Track-Motion op een zorgvuldige en deskundige wijze. Soms kan het inbouwen snel gedaan zijn en soms duurt het inbouwen van een Volkswagen achteruitrijcamera wat langer. Bij een relatief kort inbouwproces kunt u uw auto na afloop direct meenemen. Bij een langer proces hoort u wanneer u de auto kunt komen ophalen en dragen wij in de tussentijd zorg voor de veiligheid van uw auto.

Snel zelf het gemak ervaren van dit handige hulpmiddel 

Tegenwoordig worden veel nieuwe auto’s al standaard uitgevoerd met een achteruitrijcamera. Beschikt u over een Volkswagen zonder dit prettige hulpmiddel? Dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van een model passend bij uw type auto. Hebben wij een model niet op voorraad dan kunnen we een specifieke achteruitrijcamera voor een Volkswagen bestellen. Eenmaal binnen plaatsen we de camera in uw auto op korte termijn, zodat u snel het dagelijks gemak van de Volkswagen achteruitrijcamera kunt ervaren.