Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Skoda navigatiesysteem

Skoda navigatiesysteem via Track-Motion: advies, aankoop en plaatsing 

Wanneer u een Skoda navigatiesysteem wilt kopen via Track-Motion kunt u rekenen op een allround service die geldt vanaf de adviesfase tot en met de eventuele inbouw. We vinden het belangrijk dat we u van goede productinformatie kunnen voorzien. Dit kan u vervolgens weer helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. U mag daarom altijd contact met ons opnemen bij vragen of onduidelijkheden. Mocht u via ons een passend navigatiesysteem van Skoda vinden, dan kunnen wij verder zorgdragen voor een professionele plaatsing van het systeem in uw auto. Naast navigatie verkopen we tal van andere uitbreidingsmogelijkheden van Skoda, Audi, Seat en Volkswagen.

Skoda navigatiesysteem online bestellen 

U kunt ervoor kiezen via onze website een navigatiesysteem van Skoda of een andere elektronische uitbreiding te bestellen. In onze webshop vindt u een overzicht aan navigatiesystemen per automerk. We hebben de functies per systeem beschreven zodat u gelijk weet welke mogelijkheden de betreffende navigatie biedt. Bent u op zoek naar een Skoda navigatiesysteem dat u niet terug ziet in ons assortiment? Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden. Vaak kunnen we een product voor u bestellen.

Navigatie-kaarten mee bestellen 

Een gegeven navigatiesysteem komt vaak met kaarten van een specifiek gebied, zoals de Benelux. Wilt u dit uitbreiden met navigatie-kaarten voor bijvoorbeeld West-Europa? Dat kan. In onze webshop vindt u navigatie-kaarten waarmee u uw systeem kunt uitbreiden of kunt updaten.

Van advies tot plaatsing: Skoda navigatiesysteem inbouwen 

Een Skoda navigatiesysteem inbouwen doen we bij Track-Motion op zorgvuldige wijze. Onze professionals hebben veel ervaring op dit gebied en beschikken over de juiste vakkennis. Zo dragen we zorg voor kwaliteit. Het kan zijn dat we een systeem vlot kunnen plaatsen; in zo’n geval is het mogelijk te wachten terwijl uw systeem ingebouwd wordt. Soms duurt een inbouwproces iets langer en kunt u de auto op een later moment ophalen. Dit zullen we vooraf met u doornemen.