Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Skoda achteruitrijcamera

Skoda achteruitrijcamera: een goede investering 

Twijfelt u over de aankoop van een Skoda achteruitrijcamera? Bij Track-Motion adviseren wij regelmatig klanten over de aanschaf van uitbreidingsmogelijkheden voor hun voertuigen. Daarnaast dragen onze ervaren vakmensen zorg voor het professioneel inbouwen van deze auto-elektronica. Een achteruitrijcamera is een investering die veel voordelen oplevert in dagelijkse verkeerssituaties zoals het inparkeren van uw auto. De camera laat zien wat er achter de auto gebeurt en kan u zo extra zicht, zekerheid en gemak bieden. Wij leggen u graag meer uit over deze voordelen.

Skoda achteruitrijcamera: alle gemakken uitgelegd 

Een achteruitrijcamera voor een Skoda kan het inparkeren van uw auto een stuk eenvoudiger maken. Met deze camera heeft u meer zicht op wat er achter uw auto gebeurt. Hierdoor wordt uw dode hoek kleiner en neemt de kans op kleine botsingen bij inparkeren en achteruitrijden af. Met deze accessoire verbetert u het zicht achter uw wagen aanzienlijk. Ook bijvoorbeeld bij slecht weer, wanneer uw buitenspiegels natgeregend zijn, biedt de camera een stukje extra zekerheid.

Extra inzicht met een Skoda achteruitrijcamera 

Naast verbeterd zicht biedt een achteruitrijcamera vaak ook extra inzicht. Dit is afhankelijk van het type camera dat u aanschaft. Zo zijn er camera’s met parkeersystemen waarbij lijnen op het beeldscherm in uw dashboard extra hulp bieden bij inparkeren. Deze lijnen geven u duidelijker inzicht in de afstanden en geven de richting van uw auto weer op het moment dat u uw stuur niet bijdraait. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden op dit gebied voor uw specifieke auto in kaart te brengen.

Skoda achteruitrijcamera inbouwen via Track-Motion 

Naast het adviseren over een achteruitrijcamera voor een Skoda kunnen wij dit handige hulpmiddel ook in uw wagen monteren. Onze professionals hebben zich gespecialiseerd in plaatsen van een breed scala aan auto-elektronica. Heeft u naar volle tevredenheid een exemplaar kunnen vinden in ons assortiment, dan gaan wij de Skoda achteruitrijcamera inbouwen. Vervolgens geniet u snel van het gemak en de extra zekerheid die een achteruitcamera u biedt.