Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Seat achteruitrijcamera

Seat achteruitrijcamera: alle voordelen op rij 

Een Seat achteruitrijcamera kan u als bestuurder veel gemak en extra zekerheid bieden. Steeds vaker worden auto’s standaard uitgevoerd met dit prettige hulpmiddel. Mocht uw Seat nog niet over dit stukje handige elektronica beschikken, dan bent u Track-Motion op de juiste plek. Niet alleen verkopen wij een breed scala aan auto-elektronica voor onder meer Seats, wij bouwen deze apparatuur ook op vakkundige wijze in. We vertellen u graag meer over de voordelen van een Seat achteruitrijcamera en onze dienstverlening op dit gebied.

Ga voor extra zicht en gemak met een Seat achteruitrijcamera 

Het overzien en inschatten van verkeerssituaties kan met behulp van een achteruitrijcamera van Seat een stuk gemakkelijker worden. Met deze camera heeft u zicht op wat er achter uw auto gebeurt. Bij het inparkeren hoeft u zo bijvoorbeeld niet langer een paaltje uit het zicht te verliezen doordat uw dode hoek kleiner wordt. Hierdoor verkleint u de kans op blikschade bijvoorbeeld bij het inparkeren. Afhankelijk van het specifieke type achteruitrijcamera kunnen op het beeldscherm lijnen worden weergegeven die extra hulp bieden bij het parkeren en achteruitrijden. Deze lijnen geven u bijvoorbeeld inzicht in de afstanden en de koers van de wagen wanneer u de stuurpositie niet wijzigt

Seat achteruitrijcamera inbouwen bij Track-Motion 

Bij Track-Motion verkopen we een grote hoeveelheid auto-elektronica waaronder de achteruitrijcamera voor een Seat. Deze producten zijn origineel van Seat of andere merken zoals VW, Audi en Skoda. We verkopen de accessoires in nieuwe en soms ook gebruikte staat. Een overzicht van onze producten vindt u in de webwinkel. Bij het kiezen van de juiste achteruitrijcamera van Seat helpen we u graag. Neem daarvoor gerust contact op. Naast advies kunnen we u eveneens van dienst zijn bij het plaatsen van de extra’s in uw auto. Een Seat achteruitrijcamera inbouwen gebeurt door een expert op dit gebied. Onze professionals zorgen ervoor dat u vervolgens snel weer op weg kunt.