Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Parkeersensoren inbouw Audi

Parkeersensoren inbouw Audi? Bij Track-Motion zit u goed

Voor parkeersensoren inbouw van Audi kunt u terecht bij Track-Motion. Wij specialiseren ons bij Track-Motion in de verkoop van auto-elektronica maar ook in de plaatsing van deze producten. Het inbouwen gebeurt op deskundige wijze. Onze professionals hebben veel ervaring met het plaatsen van uitbreidingsproducten voor Audi. Dit kunnen parkeersensoren betreffen maar ook volledige parkeersystemen of andere producten zoals cruise control of een alarmsysteem. We werken met originele Audi producten en zorgvuldige werkwijze staat bij ons voorop. U bent daarom verzekerd van een kwalitatieve inbouwservice.

Parkeersensoren inbouw Audi: aankoop en advies

Wilt u parkeersensoren van Audi aanschaffen? Daarvoor bent u eveneens aan het juiste adres bij Track-Motion. Via onze website heeft u direct inzicht in ons aanbod. U kunt gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen, wenst u aanvullende informatie of zou graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact op. We vertellen u graag meer over onze parkeersensoren en andere producten. We verkopen niet alleen nieuwe producten maar bieden soms ook gebruikte onderdelen aan. Ook deze onderdelen zijn origineel van Audi. Het betreffen dan onderdelen die in zeer goede staat verkeren, zodat u altijd kiest voor kwaliteit.

Verklein de kans op parkeerschade door het inbouwen van parkeersensoren van Audi

Met parkeersensoren beschikt u over een handig hulpmiddel voor het parkeren of bijvoorbeeld het keren van uw auto op een smalle weg. Via geluidssignalen hoort u wanneer u een obstakel of object nadert. Zo kunt u beter de afstand en beschikbare ruimte inschatten. Heeft u een grote auto dan is de inbouw van Audi parkeersensoren zeker geen overbodige luxe. Vaak zijn parkeerplaatsen smal en is het lastig in te schatten hoe dicht u bijvoorbeeld een paaltje nadert. Door het inbouwen van parkeersensoren van Audi verkleint u de kans op kleine botsingen en parkeerschade. Neem vrijblijvend contact op met Track-Motion om de mogelijkheden eens in kaart te brengen voor uw auto.