Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Audi parkeersensoren

Audi parkeersensoren: meer over de voordelen, aanschaf en onze inbouwservice 

Bent u op zoek naar Audi parkeersensoren? U zit goed bij Track-Motion. Niet alleen verkopen wij diverse varianten, we kunnen u adviseren op dit gebied én de Audi parkeersensoren voor u inbouwen. Een allround service dus. Bij Track-Motion specialiseren we ons in het verkopen en plaatsen van uitbreidingsmogelijkheden van automerken zoals Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Ons assortiment bestaat uit originele producten variërend van parkeersensoren tot cruise control en alarmsystemen. Sommige artikelen zijn nieuw en sommige artikelen zijn eerder gebruikt. Ook voor de laatste categorie geldt dat het altijd kwaliteitsproducten betreffen die in zeer nette staat verkeren.

De voordelen van Audi parkeersensoren 

Parkeersensoren bieden u extra hulp bij het inparkeren. De sensoren registreren wanneer u dicht bij een object in de buurt bent en geven waarschuwingssignalen af. De sensoren zijn te verkrijgen voor de voor- en achterzijde uw auto. Met de sensoren kunt u parkeerschade voorkomen. Daarbij kunnen ze u een gevoel van extra zekerheid geven, bij het parkeren maar ook bijvoorbeeld bij het keren van uw auto op een nauwe plek. Bij Track-Motion vertellen we u graag meer over de verschillende parkeersensoren van Audi. Neem daarvoor gerust eens vrijblijvend contact op.

 Advies en inbouwservice

Wilt u Audi parkeersensoren laten inbouwen, dan kunt u bij ons rekenen op een professionele service. Onze ervaren specialisten gaan zorgvuldig te werken zodat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Twijfelt u nog over de aankoop van parkeersensoren van Audi? Dat is begrijpelijk. Er is tenslotte veel mogelijk. Zo kunt u ook kiezen voor een volledig parkeersysteem bijvoorbeeld met een achteruitrijcamera. Waar Audi parkeersensoren u door middel van geluid waarschuwen wanneer u een obstakel nadert, ziet u met deze camera daadwerkelijk wat er achter uw auto gebeurt. Bij Track-Motion kunnen we indien gewenst meer vertellen over de verschillende systemen.