Skip to main content

Track-Motion de VAG-specialist

Audi achteruitrijcamera

Kies voor extra veiligheid en gemak met Audi achteruitrijcamera 

Bent u op zoek naar een Audi achteruitrijcamera? Bij Track-Motion zit u goed voor zowel advies over als het aanschaffen van dit prettige hulpmiddel. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verkopen en inbouwen van een heel scala aan gadgets en hulpmiddelen in auto’s van Duitse merken. We kunnen dan ook op vlotte en professionele wijze de achteruitrijcamera voor uw Audi inbouwen. Met deze specifieke auto-elektronica kiest u voor een verhoogde veiligheid en extra gemak. We vertellen u graag meer over de voordelen van een achteruitrijcamera voor uw auto.

Audi achteruitrijcamera: vergroot uw zicht   

Steeds vaker worden nieuwe auto’s standaard uitgevoerd met een achteruitrijcamera. Het gemak van dit hulpmiddel is dan ook groot. Zo verbetert u allereerst uw zicht op wat er achter de auto precies gebeurt. De dode wordt kleiner, waarmee de kans op botsingen en blikschade afneemt. Een camera biedt u eveneens meer zicht wanneer het weer slecht is en uw spiegels bijvoorbeeld natgeregend zijn.

Gemak en zekerheid met een achteruitrijcamera Audi 

Afhankelijk van het type systeem kan een Audi achteruitrijcamera uitgerust zijn met lijnen die op het beeldscherm extra inzicht geven. Deze lijnen kunnen hulp bieden bij het visualiseren van een afstand en bijvoorbeeld de rijrichting van de auto weergeven als u eenzelfde koers aanhoudt. Zo worden verkeersituaties inzichtelijker en parkeert u met meer gemak en wellicht meer zekerheid uw Audi in.

Audi achteruitrijcamera laten inbouwen  

Is uw Audi niet standaard uitgerust met een achteruitrijcamera dan helpen wij u graag bij het uitzoeken en inbouwen van dit prettige hulpmiddel. Een achteruitrijcamera voor een Audi vindt u bij ons origineel van dit merk. Bekijk ons actuele aanbod in de webshop of informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag. Heeft u een keuze gemaakt, dan gaan onze ervaren vakmensen graag aan de slag met het inbouwen van uw Audi achteruitrijcamera zodat u snel van de voordelen kunt gaan genieten.